Camerabeveiliging

https://www.rassecurity.com/sefica-camerabewaking

Hier waakt Sefica.

En als het erop aankomt, is dat maar goed ook. Sefica beveiligt en beschermt residentiële en commerciële gebouwen met hoogtechnologische bewakingssystemen. Investeren in veiligheid is vertrouwen op de Belgische kwaliteit van Sefica.

SECURE. PROTECT. PREVENT.

Sefica is een exclusief gamma elektronisch beveiligingsmateriaal voor zowel professionals als particulieren. Elk product heeft een opmerkelijk design en biedt alle functies die je van een modern bewakings- en detectiesysteem verwacht, tegen een voordelige prijs.
Sefica-systemen worden gecommercialiseerd door professionele installateurs en vervaardigd volgens de kwaliteitsspecificaties van RAS. Ze beantwoorden volledig aan de geldende normen én aan de hoge verwachtingen die in de meest uiteenlopende projecten worden gesteld.

CAMERABEWAKING

Sefica heeft het goed gezien.

Met camerabewaking hou je makkelijk een gebouw in de gaten vanaf je pc, smartphone of tablet, waar je ook bent.

Bewakingscamera’s zijn geen luxe meer de dag van vandaag. De technologie is razendsnel geëvolueerd en de prijzen zijn sterk gedaald. Dit maakt dat camera’s de dag van vandaag voor iedereen toegankelijk zijn.

Geen sterker bewijs dan camerabeelden. Met één blik op de monitor ziet u wat er gebeurt of gebeurd is, zowel in als rondom uw huis of bedrijf, dit zowel overdag als ‘s nachts.